• /upload/medium/e3aa5e7ba7364117010c71640e613fb6.jpg.jpg
  • /upload/medium/fe74e6124511abce2c23519f3a87639f.jpg.jpg
  • /upload/medium/f369c12df58eba71e0354d42848e723a.jpg.jpg
/upload/medium/4f53ade6bb8dae74b4a32eabcc46c94d.jpg.jpg
/upload/medium/186c591d97d5588a430fbfd6b0991dc7.png.jpg
/upload/medium/cb7cd90cbf999708956466f24850ab6e.jpg.jpg
/upload/medium/37e9eea6a173fc2b0424de1d1b61d445.jpg.jpg
/upload/medium/a00331488cd8620991b0e8123a22c728.jpg.jpg
Olejek cytrynowy 10ml
Zdjęcie Olejek cytrynowy 10ml

Olejek cytrynowy 10ml

Producent :

ETJA-HANDEL ART.KONSUMP.T.GLINKA


Olejek cytrynowy posiada zdolność stymulowania leukocytów, odpowiedzialnych za obronę organizmu przed infekcjami. Wykazuje zdolność obniżania temperatury, jest hemostatykiem (zatrzymuje krwawienie), np.: leczenie niewielkich ran, tamowania krwotoków z nosa i krwawień po usunięciu zęba, dobry środek bakteriobójczy.
Posiada zdolność do odkwaszania organizmu (nadkwasota żołądka) - dobry środek ogólnie tonizujący układ trawienny, łącznie z wątrobą i trzustką. Działa tonizująco na układ krążenia, skuteczny w leczeniu żylaków, pomocny w chorobie nadciśnieniowej i jako środek zapobiegawczy w arteriosklerozie. W kosmetyce do pielęgnacji skóry jako łagodny wybielacz. Stosowany systematycznie, powoduje zmatowienie i wybielenie skóry, zwłaszcza na szyi, przy zwalczaniu piegów. Ma właściwości ściągające i wywiera dobry wpływ na tłustą cerę, jest cennym środkiem na pryszcze i krosty. Ma zastosowanie w leczeniu odcisków i brodawek.

9.94
Udostępnij ten produkt
Produkty pokrewne
Zastosowanie: migreny, apatia, bóle głowy, depresje. Sposób uż...
15.46
Naturalny olejek świerkowy otrzymuje się z młodych pę...
15.46
Zastosowanie: Wpływa korzystnie na zmęczenie umysłowe i ...
15.14
Olejek o przyjemnym, balsamicznym zapachu, który ...
10.86
Zdjęcie Olejek cytrynowy 10ml

Olejek cytrynowy 10ml

Producent :

ETJA-HANDEL ART.KONSUMP.T.GLINKA

9.94


Olejek cytrynowy posiada zdolność stymulowania leukocytów, odpowiedzialnych za obronę organizmu przed infekcjami. Wykazuje zdolność obniżania temperatury, jest hemostatykiem (zatrzymuje krwawienie), np.: leczenie niewielkich ran, tamowania krwotoków z nosa i krwawień po usunięciu zęba, dobry środek bakteriobójczy.
Posiada zdolność do odkwaszania organizmu (nadkwasota żołądka) - dobry środek ogólnie tonizujący układ trawienny, łącznie z wątrobą i trzustką. Działa tonizująco na układ krążenia, skuteczny w leczeniu żylaków, pomocny w chorobie nadciśnieniowej i jako środek zapobiegawczy w arteriosklerozie. W kosmetyce do pielęgnacji skóry jako łagodny wybielacz. Stosowany systematycznie, powoduje zmatowienie i wybielenie skóry, zwłaszcza na szyi, przy zwalczaniu piegów. Ma właściwości ściągające i wywiera dobry wpływ na tłustą cerę, jest cennym środkiem na pryszcze i krosty. Ma zastosowanie w leczeniu odcisków i brodawek.